HTML

Gyógyfürdők Blog

Cikkek és érdekességek a magyarországi gyógyfürdőkről.

Friss topikok

Magyarországi gyógyfürdők

2012.07.05. 16:10 Gyógyfürdők Blog

Németek a Barlangfürdőben

Címkék: gyógyfürdő Miskolctapolca Barlangfürdő

Az idei nyári strandszezonban német turisztikai szakemberek dolgoznak Miskolctapolcán a Barlangfürdőben. A feladatuk az lesz, hogy információkkal lássák el a fürdővárosba érkező honfitársaikat. A termálfürdő üzemeltetője mindezzel azt szeretné elérni, hogy a jelenleginél több német anyanyelvű turistát vonzzon a borsodi fürdőtelepülés. Jelenleg ugyanis a németek többsége a dunántúli és budapesti termálfürdőket részesíti előnyben. Részben azért, mert az közelebb van hozzájuk, másrészt azért, mert azokat ismerik.

A német szakemberektől, illetve az aktívabb ottani marketingmunkától azt várják, hogy idén már hetente kétszáz német vendég érkezzen Miskolctapolcára. A következő esztendőben pedig a Barlangfürdő üzemeltetőinek fő célja lesz, hogy az orosz és az ukrán piacot is meghódítsák.

Miskolctapolca a múlt század 30-as évei óta számít üdülőhelynek. Magát a Barlangfürdőt az 50-es évek végén adták át. A létesítmény nyári akciója az éjszakai fürdőzés, aminek keretében minden szombaton éjfélig látogatható a miskolctapolcai gyógyfürdő.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyfurdok.blog.hu/api/trackback/id/tr334631351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása