HTML

Gyógyfürdők Blog

Cikkek és érdekességek a magyarországi gyógyfürdőkről.

Friss topikok

Magyarországi gyógyfürdők

2012.07.07. 22:32 Gyógyfürdők Blog

Megszállni Nagykátán?

Címkék: szállás termálfürdő Nagykáta

Nem egyszerű. Nagy dirrel-durral adták át nemrég a fedett termálfürdőt, azonban az infrastruktúra terén még nem túlzottan fejlett a település. Aki például úgy dönt, hogy nem csak oda-vissza akar utazni a lakóhelye és a Nagykáta Strand között, hanem ott is aludna, az nincs könnyű helyzetben.
A Szállás.hu egyetlen panziót, szállodát sem tud ajánlani Nagykátán. Némi Google-ben való keresgélés után pusztán két megoldásra akadtunk. Honlapja mondjuk egyiknek sincs. A választék a következő: Fekete Sas Panzió és a Nekeczki Vendégház. Utóbbiról tudható meg többet, közel vannak a fürdőhöz és az udvaron van egy gyerekmedencéjük. Nagyjából ezzel az elérhető információk végére is értünk.
Nem tűnik véletlennek, hogy a fürdő átadásakor a nagykátai polgármester megemlítette, hogy szeretnék, ha lenne egy termálszálló is a strand mellett, amihez a területet már meg is vásárolta az önkormányzat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyfurdok.blog.hu/api/trackback/id/tr144635254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása