HTML

Gyógyfürdők Blog

Cikkek és érdekességek a magyarországi gyógyfürdőkről.

Friss topikok

Magyarországi gyógyfürdők

2012.08.15. 20:55 Gyógyfürdők Blog

Zalaegerszeg: színekkel, allergia nélkül

Címkék: színterápia Zalaegerszegi termálfürdő pollenmentes

Nincs egyszerű helyzetben a Zalaegerszegen található termálfürdő. A megyeszékhely környékén ugyanis számos konkurens fürdő működik: Hévíz, Zalakaros, Kehidakustány, hogy csak az ismertebbeket említsük. Ráadásul a zalaegerszegi termálfürdő a jelenlegi formájában csak öt évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit, tehát ebből a szempontból is van némi lemaradása. Nem véletlen, hogy a fürdő már a honlapján is azokat az erényeit sorolja, amelyek megkülönböztetik a többi termálfürdőtől.

zeg-fenyterapia.jpg

Az egyik ilyen a fényterápiás fürdő. Ennek a lényege az, hogy sötétedés után különböző színű fényforrásokkal világítják meg a fürdő medencéit, ami egészen egyedi látványt nyújt. A zalaegerszegi fürdő sajátosságai közé tartozik, hogy a belterek levegőztetése egy különleges szűrőrendszeren keresztül történik, ami teljes egészében kiszűri a kültéri polleneket, így az élményfürdő területe mentes az allergén anyagoktól. Ezt különösen így augusztus táján tudják értékelni az allergiában szenvedők.

A fentieknek azonban meg is kérik az árát a zalai megyeszékhely fürdőjében, hiszen egy felnőtt belépőjegy 2500 forintba kerül. A nyugdíjasok és a gyerekek 14 éves korig ennek kevesebb mint a feléből is válthatnak belépőjegyet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyfurdok.blog.hu/api/trackback/id/tr364714469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása