HTML

Gyógyfürdők Blog

Cikkek és érdekességek a magyarországi gyógyfürdőkről.

Friss topikok

Magyarországi gyógyfürdők

2012.08.24. 22:29 Gyógyfürdők Blog

Utószezonra készülnek a hajdúsági fürdők

Címkék: fürdő gyógyfürdő Hajdúnánás Polgár Püspökladány

Rendkívül jó nyári főszezont zárt a Hajdúnánási Strand és Gyógyfürdő. A Hajdú Online beszámolója szerint a szálláshelyeik kihasználtsága 90 százalékos volt és a hatékony marketingmunkának köszönhetően közel telt házzal működtek a nyár legnagyobb részében. Ez hétköznaponként 1000-1500, hétvégenként pedig akár háromezer fürdőzőt is jelenthetett. 

hajdunanas1.jpg

Két másik hajdúsági fürdőben már nem voltak ennyire elragadtatva a nyártól. A tapasztalatok szerint ugyanis a túlzottan meleg időjárás sem kedvezett nekik. A Polgári Termálfürdőben még így is enyhén növekedett a vendégek száma. Ez hétköznap 2-300, hétvégén 7-800 fürdőzőt jelent. A püspökladányi fürdőben pedig elsősorban a gyógyászati kezelésekre érkező vendégekre építenek, de azt ők is tapasztalták, hogy a túlzottan meleg idő sem tesz jót a termálfürdő vendégforgalmának. Püspökladányban hétköznap 500, hétvégén ezer vendég fordult meg.

Az augusztus 20-t követő utószezonra a fürdők kedvezőbb belépőjegyárakkal készülnek. A tapasztalatok szerint ugyanis ebben az időszakban az iskolakezdés miatt visszaesik a vendégek száma.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyfurdok.blog.hu/api/trackback/id/tr874730357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása