HTML

Gyógyfürdők Blog

Cikkek és érdekességek a magyarországi gyógyfürdőkről.

Friss topikok

Magyarországi gyógyfürdők

2012.09.04. 18:09 Gyógyfürdők Blog

Aquafitness Siófokon

Címkék: víz alatti aquafitness Siófok Galerius Fürdő aquaspinning

A vízben végzett hagyományos mozgásformák (úszás, víz alatti gyógytorna) mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvend az úgynevezett aquafitness. Maga a mozgásforma kevesebb mint harminc éves múltra tekint vissza. A lényege, hogy vegyítik az aerobik, a torna és a vizes gyógytornák gyakorlatait. A különleges tornagyakorlatok során előnyt jelent, hogy a víz alatt könnyebben mozognak az ízületek, így azok is kipróbálhatják, akiknek egy aerobik edzés túlzottan megterhelő lenne. Ennek megfelelően túlsúllyal küszködők, cukorbetegek, asztmások is belevághatnak ebbe a sportba.

aquafitness.jpg

Az aquafitnessből egyébként rengeteg hasonló mozgásforma is kinőtt az elmúlt években. Létezik már aquaspinning, aquajogging (azaz vízben futás), aqua tai-csi is. Az aquafitness foglalkozások mostantól a siófoki Galerius Fürdő repertoárját is gazdagítják a szombati napokon. A foglalkozások pontos időpontjáról a fürdőben érdemes érdeklődni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyfurdok.blog.hu/api/trackback/id/tr754755194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása