HTML

Gyógyfürdők Blog

Cikkek és érdekességek a magyarországi gyógyfürdőkről.

Friss topikok

Magyarországi gyógyfürdők

2013.10.23. 21:07 Gyógyfürdők Blog

Százmilliókat hoznak a budapesti gyógyfürdők

Címkék: gyógyfürdők budapesti gyógyfürdők

Az idei nyáron termálmedencéket, öltözőket, csúszdákat, vizesblokkokat újítottak fel a fővárosi gyógyfürdőkben. A létesítmények ebben az évben még úgy is nyereséget termeltek, hogy az árvíz miatt több fürdőt is zárva kellett egy ideig tartani. Korábban a fürdőket üzemeltető társaság a fővárosi önkormányzat támogatása és az ingatlaneladások nélkül veszteséges lett volna. Azóta viszont az árbevételük a válság ellenére is évi 11 százalékkal emelkedik, felmondták a számukra hátrányos szerződéseket, és ennek révén 2011-ben már 50 millió forintos, tavaly százmilliós nyereségük volt, idén pedig több mint százmilliós pozitív egyenlegre számítanak.

szechenyi2.jpgA kedvező bevételi adatoknak köszönhetően jövőre is lehetőség nyílik fejlesztésekre, ugyanis a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. 2014-es költségvetésében 1,9 milliárd forint jut a létesítményeik karbantartására és felújítására.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyfurdok.blog.hu/api/trackback/id/tr905596369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása