HTML

Gyógyfürdők Blog

Cikkek és érdekességek a magyarországi gyógyfürdőkről.

Friss topikok

Magyarországi gyógyfürdők

2014.02.04. 20:12 Gyógyfürdők Blog

Osztrákokat csábítunk a gyógyfürdőinkbe

Címkék: kampány lukács gellért rudas gyógyfürdők Bécs budapest winter invitation oesterreich széchenyi gyógyfürdő

Erőteljes téli kampányt folytat Ausztriában a Magyar Turizmus Zrt. Ennek keretében január végén az Österreich című osztrák napilappal közösen szerveztek kommunikációs kampányt. A lap Bécsben található újságkínáló eszközeire került ki a turisztikai szervezet reklámanyaga. Az Österreich napilapban pedig a magyar turisztikai célpontokkal foglalkozó cikkek, valamint hirdetések jelentek meg.

A reklámok üzenete az volt, hogy a síelés előtt, helyett, vagy után Magyarországon töltsék a szabadidejüket az osztrákok. Az akció a már sokadik alkalommal megszervezett Budapest Winter Invitation kampányhoz kapcsolódik. Az akcióban részt vevő hotelekben megszálló vendégek, - amennyiben három éjszakás tartózkodás mellett döntenek, akkor további - egy éjszakát ajándékba kapnak. A csomagajánlat része egy ingyenes fürdőlátogatás is, a Gellért, a Lukács, vagy a Rudas Fürdők valamelyikébe. Továbbá féláron válthatóak belépőjegyek a Széchenyi Gyógyfürdőbe.

oesterreich.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyfurdok.blog.hu/api/trackback/id/tr165799050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása