HTML

Gyógyfürdők Blog

Cikkek és érdekességek a magyarországi gyógyfürdőkről.

Friss topikok

Magyarországi gyógyfürdők

2019.10.23. 18:23 Gyógyfürdők Blog

Jó kis termálfürdő Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Címkék: cserkeszőlői Cserkeszőlő

Az alig több mint 2200 lelket számláló Cserkeszőlő termálfürdőjét az ötvenes években nyitották meg, vizét 1999-ben nyilvánították gyógyvízzé. A fürdő 1993-ban került az önkormányzat tulajdonába, de 1998-ig alig történt valami fejlesztés a környékén. Ekkor választották Szokolai Lajost a község polgármesterévé (aki idén már nem indult a választáson) a vállalkozó pedig új szemléletet honosított meg az önkormányzatnál. Ennek és a befektetett egymilliárd forintnak köszönhetően a kis település fürdője azóta jó néhány "nevesebb" fürdőt is maga mögé utasított.

cserkeszolo_termalfurdo.jpg

A folyamatosan bővülő termálfürdőt három kút látja el a reumás és légzőszervi betegségek enyhítésére is kiváló gyógyvízzel. A cserkeszőlői fürdőt, szálláshelyeket és egészségügyi centrumot magában foglaló komplexum ma már a legkülönbözőbb szolgáltatásokat nyújtja. Az sem csalódik, aki csak kikapcsolódni jön: néhány éve élményfürdőt is kialakítottak olyan elemekkel, mint a kontinensen összesen három helyen elérhető ponyvacsúszda.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyfurdok.blog.hu/api/trackback/id/tr2115256574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása