HTML

Gyógyfürdők Blog

Cikkek és érdekességek a magyarországi gyógyfürdőkről.

Friss topikok

Magyarországi gyógyfürdők

2012.06.24. 18:28 Gyógyfürdők Blog

Egészségipari nagyhatalom lesz Igal

Címkék: videó gyógyfürdő Igal szállásadó

Nem mi mondjuk, hanem a somogyi fürdőhely megnyitóján mondták. A fürdő vezetője az is említette, hogy nem az élményfürdőkkel kívánnak versenyezni, hanem a kincsüknek számító gyógyvíz hatékonyságára kell felhívniuk a figyelmet. A 600 millió forintos beruházás esetében 5-8 éves megtérülési idővel számolnak.

"A fiatalokra, a fiatalos öö fiatal családokra, kisgyerekes családokra gondoltunk itt elsősorban, hogy az új létesítményben egy ilyen wellnesses öö szolgáltatást tudjunk nekik ööö nyújtani" - említette Igal polgármestere a megnyitón.

"Nem győzik dicsérni, hogy még 80 éves korukban is idejárhatnak, ezt köszönik az igali víznek és a német embert nem lehet becsapni, mert az a saját maga egészségén tapasztalja" - tette mindehhez hozzá egy helyi szállásadóként felkonferált hölgy.

Az Igali Gyógyfürdőről szóló videót teljes terjedelmében is megtekinthetik.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyfurdok.blog.hu/api/trackback/id/tr714608364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása