HTML

Gyógyfürdők Blog

Cikkek és érdekességek a magyarországi gyógyfürdőkről.

Friss topikok

Magyarországi gyógyfürdők

2010.12.20. 19:31 Gyógyfürdők Blog

Sárvári fürdőfejlesztés

Címkék: árak sárvár gyógyfürdő fejlestés

A Sárvár Gyógyfürdő Kft. közel 900 millió forint uniós támogatást nyert a Nyugat-Dunántúli Operatív Program „Kiemelt, nemzetközi jelentőségű gyógyfürdők fejlesztése” című pályázati kiírásán. A közel 3 milliárd forint összköltségvetésű beruházásból új fürdőépület és szabadtéri létesítmények épültek.

A fejlesztés megvalósulásával egy olyan valódi családközpontú fürdőkomplexum jött létre, mely elsősorban a gyermekes családok, fiatalok számára biztosít tartalmas kikapcsolódási lehetőséget. A meglévő fürdőépület nyugodt légköre továbbra is a feltöltődést, rekreációt, gyógyulást biztosítja, míg az új fürdőszárny a gyermekes családok izgalmas birodalma lesz. A beruházás keretein belül tovább bővült a szabadtéri létesítmények kínálata, valamint a jelenlegi szolgáltatások színvonala. 
A fejlesztés eredményeként a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő valódi családi fürdővé vált, ahol a csecsemőktől a nagyszülőkig minden korosztály megtalálja a tökéletes pihenést, kikapcsolódást, szórakozást, gyógyulást.

Az uniós fejlesztés hihetetlen gyors ütemben valósult meg, hiszen a 2009. novemberi támogatási döntés után egy évvel - 2010. december 17-én - már át is adták a fürdőkomplexumot.

A sárvári gyógyfürdőbe egy teljes árú, felnőtt napijegy 2300 forintba kerül. Családi belépő (2 felnőtt, 1 gyermek) 5200 forintos áron vásárolható.

Az új fürdőszárny megnyitása alkalmából 10 százalékos kedvezményt kínál a termálfürdő. A kedvezményes kupon itt igényelhető.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyfurdok.blog.hu/api/trackback/id/tr852528582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása