HTML

Gyógyfürdők Blog

Cikkek és érdekességek a magyarországi gyógyfürdőkről.

Friss topikok

Magyarországi gyógyfürdők

2020.05.26. 20:47 Gyógyfürdők Blog

Készülnek a nyitásra a Parkfürdőben Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn

Címkék: strand Nyíregyháza

A koronavírusos helyzet okozta kényszerű üzemszünet után már javában készülnek Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn a június eleji nyitásra.

Egy munkatárs a klór mennyiségét méri a medencében a Sóstógyógyfürdők Zrt. Parkfürdőjében, Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn 2020. május 26-án.

sostogyogyfurdo1.jpg

A koronavírus-járvány miatt a strandok vizeiben az eddig megengedett 0,3 kg/m3 klórtartalmat 0,5 kg/m3-re emelte fel az ellenőrző hatóság. A parkfürdőben hat forgatott, klórral fertőtlenített, homokszűrővel tisztított medencét feltöltöttetek és folyamatosan készülnek a hatósági és akkreditált saját vízminták. A tervek szerint június hatodikától tudják fogadni a strandolni vágyókat.

Az 50 méteres úszómedence a Parkfürdőjében, ahol hat forgatott, klórral fertőtlenített, homokszűrővel tisztított medencét feltöltöttetek és folyamatosan készülnek a hatósági és akkreditált saját vízminták.

sostogyogyfurdo2.jpg

 Pálmát telepítenek az egyik medencéhez a Parkfürdőben,

 sostogyogyfurdo3.jpg

Fotók: MTI/Balázs Attila

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyfurdok.blog.hu/api/trackback/id/tr4715718650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása