HTML

Gyógyfürdők Blog

Cikkek és érdekességek a magyarországi gyógyfürdőkről.

Friss topikok

Magyarországi gyógyfürdők

2012.10.21. 20:42 Gyógyfürdők Blog

Segítene a Fürdőszövetség

Címkék: fürdő termálfürdő gyógyfürdők Sárvár Makó Vancsura Fürdőszövetség

Az elmúlt hónapokban több termálfürdő és gyógyfürdő is az anyagi gondjai kapcsán került be a hírekbe. Régóta ismert problémák vannak a dunaújvárosi, az esztergomi és újabban a makói termálfürdő üzemeltetésével. Ennek apropóján kérdezte meg az MTI Vancsura Miklóst, a Magyar Fürdőszövetség elnökét.

Vancsura szerint már egy fürdő építésének előkészítésekor fel kell mérni a létesítmény lehetőségeit, az eltartóképességét. Ezek azonban, mint jó néhány példa mutatja, nem történtek meg, vagy legalábbis számos esetben hibás döntések születtek. Ráadásul a fürdőépítés is speciális szaktudást igénylő feladat. Utóbbival valószínűleg a Hagymatikum Fürdő példájára célzott Vancsura, hiszen a makói termálfürdő hemzseg az építész öncélú megoldásaitól, miközben a funkcionalitás terén alapvető hiányosságokkal küzd.

termalspa.jpeg

A fürdőszövetségi elnök, aki egyben a sárvári fürdő ügyvezetője is, elmondta, hogy a sikeres üzemeltetés megteremtése érdekében hajlandók szakmai segítséget is nyújtani a szövetség tagjainak. A veszteséges fürdők átvilágítása ugyanis rámutathat a működtetési gyakorlatban meglévő hiányosságokra.

Szólj hozzá! · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyfurdok.blog.hu/api/trackback/id/tr444861663

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: scr888 cheat 2019.05.25. 12:57:28

Assistant management training for walmart - reytiqj

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása