HTML

Gyógyfürdők Blog

Cikkek és érdekességek a magyarországi gyógyfürdőkről.

Friss topikok

Magyarországi gyógyfürdők

2012.06.28. 22:27 Gyógyfürdők Blog

Furcsa termálos videó

Címkék: Tarr Béla Berekfürdő furcsa videó termálmedence

Egyszerre furcsa és semmitmondó az a videó, amit a Youtube-on találtunk. A cím alapján a Berekfürdőn található Hotel Szivek fürdőrészén készítette valaki. A felvétel minősége alapján olyan, mintha valami kisméretű, gagyi kamerát használtak volna.

A március táján készült videó elején zuhanyzó nők szerepelnek, majd a beltéri termálmedence látható. Ezután a felvétel készítője odaszól egy fürdőköpenyes alaknak, hogy "Sándor", aztán a kültéri termálvizes medencéhez siet, ahol külföldinek tűnő társaság áztatja magát. Az ismeretlen videós kérdezi (mondja?) hogy "egy nagy sör?!". Szürreálisabb az egész, mint egy Tarr Béla film. Aki tudja dekódolni a felvételt az írja meg kommentben. A beküldők között féléves Gyógyfürdők Blog előfizetést sorsolunk ki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyfurdok.blog.hu/api/trackback/id/tr654618232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása