HTML

Gyógyfürdők Blog

Cikkek és érdekességek a magyarországi gyógyfürdőkről.

Friss topikok

Magyarországi gyógyfürdők

2012.06.25. 19:29 Gyógyfürdők Blog

Berekfürdőn is elfogadják a SZÉP Kártyát

Címkék: szállás Berekfürdő SZÉP Kártya termálfürdők

Immár a Berekfürdőn található Thermal Hotel Szívekben is elfogadják a SZÉP kártyákat. A szállodában a K&H, az MKB és az OTP által kibocsátott cafeteria kártyákat egyaránt fel lehet használni fizetéskor.

Felmérések szerint egyre többen használják a SZÉP Kártyát, június elejéig összességében 32 millió forintot töltöttek fel a fizetőeszközökre. Jelenleg már több mint 600 ezer munkavállalónak van ilyen kártyája, a tervek szerint ez a szám az év végéig megközelítheti az egymilliót.

A SZÉP Kártya termálfürdők körében is egyre népszerűbb, már számos gyógyfürdőben fizethetők vele a belépődíjak. A kártya tulajdonosainak ugyanakkor figyelniük kell arra, hogy fürdőbelépőt csak a kártya rekreációs keretéből válthatnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyfurdok.blog.hu/api/trackback/id/tr914610773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása