HTML

Gyógyfürdők Blog

Cikkek és érdekességek a magyarországi gyógyfürdőkről.

Friss topikok

Magyarországi gyógyfürdők

2012.06.22. 22:06 Gyógyfürdők Blog

Hőségriadó a budapesti strandfürdőkben

Címkék: Római Csepeli csillaghegyi Palatinus Paskál Pünkösdfürdő

palatinusfurdo.jpg

Az elmúlt napok szokatlanul meleg időjárása miatt hosszabbított nyitva tartással várja a vendégeit a Budapest Gyógyfürdői Zrt. Ez azt jelenti, hogy mindegyik strandfürdőjük este 8-ig tart nyitva. Fontos megjegyezni, hogy mindez a társaság strandjaira vonatkozik, azaz a Csepeli, Csillaghegyi, Palatinus (képünkön), Paskál, Pünkösfürdő és a Római fürdőkre.

A Palatinus fürdőben jegyelővételi lehetőséget is biztosítanak. A sorban állás elkerülése érdekében nem csak a strand nyitásától kezdve, hanem már 7:30-tól válthatók jegyek a fürdő pénztárában. A Palatinus nyitási ideje azonban marad 9 óra. Aki korábban menne fürdeni, annak a Csillaghegyi Fürdőt érdemes felkeresnie, ami már reggel 7 órakor kinyitja kapuit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyfurdok.blog.hu/api/trackback/id/tr884605595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása