HTML

Gyógyfürdők Blog

Cikkek és érdekességek a magyarországi gyógyfürdőkről.

Friss topikok

Magyarországi gyógyfürdők

2010.09.08. 20:21 Gyógyfürdők Blog

Gyógyfürdő otthon

Címkék: sárvár kehidakustány gyógyfürdő holt tenger bükfürdő termálfürdő fürdősó termálkristály

 

 

Ha már ennyire belemelegedtünk a fürdősós témába, akkor nézzük meg, hogy a jelenlegi kínálatból melyiket érdemes leginkább megvenni. A korábbi cikkben említett Bükfürdői termálkristályt mozgásszervi betegségek, izületi bántalmak és nőgyógyászati panaszok kezeléséhez ajánlja a gyártója.

A büki fürdősó előnye, hogy sok helyen - DM, gyógynövényboltok - kapható. Létezik belőle öt darabos kiszerelés is. A fürdősónak ráadásul kifejezetten kellemes az illatosítása. A hátránya, hogy kissé drága, egy darab, félkilós kiszerelésű termálkristály ugyanis 600 forint körüli áron kapható.

Alternatívát jelenthetnek a szintén gyógyhatású Holt-tengeri fürdősók. Ezek többsége azonban megintcsak ezen a fél kiló / 600 forint körüli áron, de inkább drágábban kapható. Igazán jó vételnek számít viszont a DM üzletekben elérhető, sajátmárkás, azaz Das Gesunde Plus néven forgalmazott Holt-tengeri fürdőső. A 800 forint körüli árért itt 3 db félkilós kiszerelésű sót kapunk. A készítmény natúr, tehát illatosító és egyéb hozzáadott anyagot nem tartalmaz.

Amennyiben mostanában nem jutunk el Sárvárra, Kehidakustányba, vagy éppen a Széchenyi Gyógyfürdőbe, akkor így otthonunkban is élvezhetjük a gyógyfürdőzés kellemes hatásait.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyfurdok.blog.hu/api/trackback/id/tr422281211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása